Starkare tillsammans – Hiab och Effer

Från och med 1 juli är Effer en del av Hiabs produktportfölj i Sverige. Att Effer integreras i Hiabfamiljen innebär en ytterligare förstärkning av Hiabs utveckling- och innovation samt en förbättrad kranportfölj vilket gynnar tillväxten samt vår kunder. Effer kommer att fortsätta under sitt erkända varumärke och identitet och för Hiab som världsledande inom lasthanteringslösningar innebär detta förvärv ett betydande framsteg i ambitionen att vara ledande inom kranar och en framtid som prioriterad partner för sina kunder.

- Vi ser det som en otrolig tillgång att få in Effer i Hiab-familjen och vi tar nu nästa steg för att vi blir starkare tillsammans. Målet är med gemensam kompetens kunna erbjuda en större portfölj med fantastiska produkter och service, berättar Hans Winscher, marknadsansvarig för Hiab Sverige.
I samband med detta stärker vi upp vår servicesida och hälsar Andreas Frithiof välkommen in i teamet. Andreas har mångårig erfarenhet av Effer och det är ett steg i rätt riktning mot reservdelar, service och support i Hiab-anda och självklart kommer övriga servicetekniker inom kort kunna ge support och service till Effer.
- Vi jobbar hårt med att skapa en gemensam plattform så att alla våra kunder kan njuta av fantastiska innovationer i framtiden, avslutar Hans Winscher.

Mer information:
Hans Winscher, marknadschef Hiab Sverige, hans.winscher@hiab.com, +46 70 663 54 19
Daniel Majgren, dealer manager Hiab Sverige, daniel.majgren@hiab.com, +46 70 663 50 37