Modul-System inleder samarbete med Westport AB

Modul-System, en av världens ledande tillverkare av inredning och tillbehör till lätta lastbilar inleder samarbete med Westport AB i Sverige.

Under de senaste åren har Modul-System kraftigt utökat sitt sortiment från inredning och arbetsredskap till traditionella servicefordon till att idag erbjuda kompletta lösningar inom budbil, golv & vägg, elprodukter och mjukvara såsom körjournal och live tracking. Westport är ett kanadensiskt företag med en ledande position i världen avseende att bygga om traditionella fordon till gasdrift.
Det svenska Westport företaget finns i Högsbo industriområde i Göteborg och samarbetar tätt med fordonstillverkare inom såväl personbilssegmentet som inom kommersiella fordon. Westport kommer inledningsvis att fokusera på att utrusta budbilar, installation av Modul-Systems nya lättviktsgolv Modul-Floor samt installation av elprodukter och även utrustning till pickups.
Under hösten har Westport utbildat sin personal på Modul-Systems produkter och installation i kundbilar. Utbildning har även genomförts i Modul-Systems mjukvara Salestool där alla marknadens Lätta Lastbilar finns för virtuell byggnation.
Ansvarig för detta segment hos Westport AB
Peter Timring, Operations Director, tel. 031-757 85 30
Nathalie Eriksson, Corporate Sales & Support, tel 0766-47 85 07