Awimex samarbete med ESG ECCO SAFETY GROUP utökas

Nu kan vi med stor glädje meddela att vårt samarbete med en av världens marknadsledande leverantörer av varningsljus utökas. Vi har ett mångårigt samarbete med Britax och Premier Hazard, vilka nu ingår i ESG ECCO SAFETY GROUP.

Vi på Awimex följer aktivt utvecklingen på marknaden för att kunna förse kunder med bra kvalitetsprodukter.
Resultatet innebär att vi inom kort ökar vårt sortiment med många nya produkter, bl.a. nya varningsljusramper. Bland nyheterna finns även blått ljus, akustik och en godkänd flygplatsljusramp. Arbetsljus är på väg in. En av dessa produkter anser vi är så unik på marknaden att den kommer att lanseras separat.
Vårt nya samarbete med ESG ECCO SAFETY GROUP ger oss många nya möjligheter som skall komma kunder till godo.
ESG med dotterbolag är världsledande på varningsljus och akustisk varningsutrustning för fordon, kommersiella som för utryckning. ESG är en paraplyorganisation som står för en centraliserad global support till de olika affärsområdena. Från huvudkontoret i Boise, Idaho (USA) styrs nio enheter för tillverkning utspritt på fyra kontinenter, kompletterat med säljkontor i Europa, Australien och Kina. Totalt har ESG ca 900 anställda medarbetare.
ESG:s filosofi är överlägsen kundrelation. Det är därför varje enhet arbetar individuellt med försäljning och marknadsföring, kundsupport och tillverkning. Detta gör att varje marknad lättare och snabbare kan förses med anpassade produkter till specifika kundbehov.
Vill du veta mer om ESG, deras organisation eller produkter så kontakta Awimex, info@awimex.se, eller titta på ESG:s hemsida, www.eccosafetygroup.com