Work System utser 25-årig VD 

Work System styrelse tillsätter Emil Cajfeldt, 25 år gammal som ny VD. Bolagets nuvarande VD David Nord tillträder tjänsten som VD för moderbolaget North Castle.

- Det är med glimten i ögat jag säger ”Ut med det gamla och in med det nya”, trots att jag själv är född 1985, berättar David. Faktum är att tänket alltid har funnits i vårt DNA. I praktiken innebär det för oss att lyfta fram medarbetare som har goda egenskaper och låta dem växa inom organisationen. Emil är ett ypperligt exempel på just det, fortsätter David.
- 25 år är den optimala åldern att tillträda, du är inte orädd och ser inga hinder, vilket passar utmärkt för ett tillväxtföretag som Work System, avslutar David.
Emil tillträder sin nya tjänst som verkställande direktör den 1 januari 2019 och kommer att finnas på Work System huvud-kontor i Jönköping (Tenhult). Inledningsvis kommer Emil tillsammans med
David och resterande ledning att sätta upp offensiva strategier för att nå målet att bli norra Europas ledande leverantör av bilutrustning för transportbilar, berättar Emil.
- Det kommer att bli utmanande men otroligt roligt och spännande att föra Work System vidare i den andan som tagit oss dit vi är idag. Jag brinner för Work System, precis som våra medarbetare gör. Vi ska fortsätta att jobba som det sammansvetsade team vi är för att nå vårt gemensamma mål, tillsammans, fortsätter Emil.
- Vi kommer inte att släppa på takten gällande etableringar och vår utveckling. För ska vi fortsätta att ta marknadsandelar så gäller det att inte släppa på gasen, tvärtom. Jag ser en mycket ljus framtid framför oss, avslutar Emil.
Från den 1 januari kommer David att tillträda tjänsten som VD för moderbolaget North Castle och operativt arbeta med utveckling av bolagen JRL Industriteknik, Kendrill, Light By Sweden och Life Bilanpassning samt hitta nya och fler affärsmöjligheter för bolagen.
Vid frågor gällande pressmeddelande, kontakta:
David Nord, VD, Work System, 076-394 22 08, david@worksystem.se
Emil Cajfeldt, tillträdande VD, Work System, 076-192 85 47, emil@worksystem.se