Teknikdrivna Berco lanserar ny produkt

Nytt kyltransportskåp maximerar lastförmågan. Vad gör man när man redan erbjuder ett kyltransportskåp med marknadens högsta lastförmåga? Man bygger ett med ännu högre lastförmåga förstås! Bercos konstruktionsavdelning har under en längre tid arbetat med konstruera marknadens lättaste transportskåp för VW Crafter.

Med helt ny lättbyggnadsteknik lanserar nu Berco kyltranportskåpet med den högsta lastförmågan någonsin. Vårt nya transportskåp är det lättaste på marknaden och ökar lastförmågan över 20 %. Det är dessutom byggd för den som vill lasta extra tungt och erbjuder marknadens högsta lastförmåga, säger Andreas Wikström, Konstruktör på Berco.
Bercos nya kyltransportskåp Volymax Ultra ökar lastförmågan till 990 kg med bakdörrar och är byggd för den förare som vill lasta extra tungt och erbjuder marknadens högsta lastförmåga.
Intresset för kyltransportbilar har ökat kraftigt de senaste åren och en av de viktiga sakerna är lastvikten på bilarna. Det är därför glädjande att vi tillsammans med Berco har tagit fram ett nytt kyltransportskåp som maximera lastförmågan, säger Hans Arvidsson på Volkswagen.
Det svenskbyggda kyltransportskåpet rymmer 15,6 alt 18,6 m2 och kan levereras med bakgavellyft eller med bakdörrar. Transportskåpet är helt nytt men ändå beprövat eftersom Berco sedan 2001 har tillverkat marknadens mest sålda skåp Volymax till VW Crafter. Nya, förbättrade Volymax Kyltransport Ultra ger ännu bättre utväxling på alla fördelar. Detta genom modern en lättbyggnadsteknik som ger marknadsledande lastförmåga, lastvolym, stabilitet och finish. Dessutom ett lika ledande servicenätverk, plus hela tre års garanti. Volymax tillsammans med VW Crafter har en oslagbar fraktekonomi både per kilometer och kubikmeter.
Mitsubishi har hög kylkapacitet och slät framstam. Dessutom finns de möjlighet att eftermontera ”nattdrift”, om man inte beställer det direkt. El-lådan för nattdriften kan dessutom placeras för att optimera viktfördelningen. Detta behövs framförallt vi transport av medicin, blommor eller i norra delarna av Sverige, säger Gabriel Rydström på Växjö Transportkyla AB.